Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

pethal

1. 2. 2012 23:10
Karma pro autorku

Můj názor na věc. Policista oprávněněne chránil okolní občany před zločincem, který se ho krátce před tím pokusil zabít tím, že na něho najížděl autem. Zločinec evidentně ohrožoval svou jízdou i nevinné kolemjdoucí a kdo ví, koho by mohl zabít. Je mi líto mladého života, ale slečna se zúčastnila útoku na policistu. Po dopadení zločince ho odsoudit za to, co udělal. A navíc po americkém modelu za zabití té slečny, protože on byl tím, kdo je za to zodpovědný. Pro šťouraly - prohlašuji, že policii nemám rád, nepracuji u policie a nikdy jsem ani u policie nepracoval.

0 0
možnosti
JM

janacz

2. 2. 2012 11:42
Re: Karma pro autorku

často se stýkám s policisty a zločinci profesionálně a někdy mě mrzí že policisti musí zacházet se zločincem jako s malovaným vajíčkem. !!

0 0
možnosti
K

karelman

1. 2. 2012 20:01
To je zajímavý, jaký příspěvek mi idnes vymazali:

Navrhoval jsem diskutérce Bára33, aby specifikovala svoji funkci u PČR, to jako abysme se dokázali maximálně vcítit do její situace. Tož pán Banga, čo sa vám nepáčilo?

2 0
možnosti
M

Mychal.B.

1. 2. 2012 20:04
Re: To je zajímavý, jaký příspěvek mi idnes vymazali:

Asi musí plnit normy mazání, aby nepřišel o prémie. A protože cikáni si dali nějak oraz a nezlobí tolik, aby to probralo i křišťálovou lupu, používá algoritmus "random delete" :-)

2 0
možnosti
J

jarno3

1. 2. 2012 19:52
Milá dámo,

máte to trochu pomotané. Od policajtů bych očekával profesionálnější zákrok při zastavení kradeného auta. Pak běžet proti rozjíždějícímu se autu  a mávat pistolí je s odpuštěním pitomost. Pálit za odjíždějícím autem už není nutná obrana, jak ostatně nedávno "vysvětlil" brněnský soud jednomu chudákovi, co takhle střílel po zlodějích v dodávce. Navíc ten fízl ohrožoval svou střelbou  okolí daleko víc než protijedoucí grázl, protože letící kulce se vyhnete podstatně hůř než protijedoucímu autu. A kdyby sejmul vaše dítě, pak byste asi psala jinak. Takže ať za své jednání nese odpovědnost. Veřejnost si proti sobě fízlové popudili svou arogancí, neschopností, leností a lumpárnami. Člen komunistické VB byl proti nim PAN POLICAJT.  Není jediný důvod je nějak hájit, naopak jejich jednání musí být posuzováno podstatně přísněji než u běžného občana.

3 0
možnosti

Bára33

1. 2. 2012 20:51
Re: Milá dámo,

Aha, tak vaší větou o esenbácích je mi jasné, proč takhle píšete...esenbáci, co mlátili ldi jen proto, že si dovolili říct svůj názor (třeba jako vy dnes tady), co zmlátili studenty na národní i jinde, co zatýkali na povel komunistikých funkcionářů bez ohledu na skutečné provinění - to byli tedy ti praví...

0 0
možnosti
H

habit-.!..

1. 2. 2012 19:41
... o policii sice taky nemám valné mínění...

... ale tady musím s autorkou souhlasit - všichni víme, jak hodnotí použití zbraně naše soudy i všechny ty inspekce, které si teď budou toho poldu předávat... pro policajty je dnes bezpečnější radši se otočit a dělat že nevidí, než vytáhnout pistoli a dělat svoji práci, protože když ji náhodou dělají, hned mají na krku všechny možné aktivistické křiklouny a ochránce zločineckých práv... takže můžeme mít policii, která občas střelí vedle, nebo policii podle vzoru "kdo nic nedělá, nic nepokazí" - osobně bych bral tu první...

R^

3 0
možnosti

radek.stembera@volny.cz

1. 2. 2012 19:40
omlouvám se že jsem váš článek nečetl ale,

jsou tedy policisté více než normální lidé nebo méně než normální lidé a nebo stejně jako normální lidé?

Ani jedno není správně že? Není to zvláštní?

0 0
možnosti

Bára33

1. 2. 2012 19:49
Re: omlouvám se že jsem váš článek nečetl ale,

Je dost zvláštní diskutova pod článkem, který jste nečetl - kdyby jo, nemusel jste se takhle hloupě ptát.

3 0
možnosti
M

Mychal.B.

1. 2. 2012 19:11
Můžem o tom polemizovat z různých stran,

ale v článku tady na idnes je napsáno, že policista střílel na ujíždějící auto, a to už sebeobrana není. Je to donucovací prostředek, kterým jej chtěl policista donutit zastavit. Ovšem to je něco jiného než sebeobrana nebo obrana při napadení nebo cokoliv podobného...

1 0
možnosti

Bára33

1. 2. 2012 19:28
Re: Můžem o tom polemizovat z různých stran,

vy opravdu nedokážete pochopit napsaný text? Ten člověk nejdřív ohrožoval na životě policistu a pak - právě v okamžiku kdy policista střílel - ohrožoval na životě všechny řidiče a jejich spolujezdce, protože jel v protisměru. A policista smí a dokonce musí chránit životy normálních slušných lidí, kteří se shodou okolností ocitli v blízkosti toho šíleného zloděje aut, který byl ochoten i zabíjet - jak ukázal při najíždění do policisty

3 0
možnosti
MH

babca

1. 2. 2012 18:53
jůůůůů

konečně někdo použil mozek, díky autorko!!!R^R^R^

2 0
možnosti
MJ

bmr

1. 2. 2012 18:44
Poděkování

Děkuji autorce článku. Děkuji za nás všechny, kteří se musí každý den přehrabovat v největších hnusech, čuchat odpornosti, poslouchat nadávky s úsměvem na rtech a plnit politické cíle malé skupiny lidí, jenž v zájmu společnosti koulí svou kuličku na úkor všech kolem sebe. Opravdu děkuji. Pokud by to bylo možné, poprosil bych o emailový kontakt na autorku.

Milan Javůrek

4 0
možnosti
K

karelman

1. 2. 2012 18:51
Re: Poděkování

Nemají náhodou policajti vlastní internet? Já myslím, že jich máme všichni plné zuby z běžného života. A pro úplnost: Nemusí, můžou dělat cokoliv jiného, než buzerovat slušné lidi.

1 0
možnosti
K

karelman

1. 2. 2012 18:40
Zášť je zbytečně slušné slovo

Policajti jsou zločinci placení státem, každý zná spoustu příkladů ze svého okolí.

1 0
možnosti
MH

babca

1. 2. 2012 18:55
Re: Zášť je zbytečně slušné slovo

ty si hlůpý!

3 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3392x
Mám ráda svou rodinu (manžela, děti i vnoučata), proto mě zajímá, co se kolem nás děje - a ráda bych alespoň svým názorem ovlivnila to, v jakém světě budou žít.
V diskusích mě najdete pod nickem Bára33

Seznam rubrik