Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je paradoxní, že PRAVICOVÉ strany, které se hlásí k ochraně konzervativních hodnot jako je právo na soukromí, majetek a rodina, zavádějí brutální exekuce - které ohrožují osobní majetek, ekonomickou existenci manželů resp.partnerů,  a dokonce instituci manželství jako takovu, tudíž i rodinu jako takovou - a teď zase nucené nastěhování do bytu apod. Jde o cynický pragmatismus, který nemá s lidskými hodnotami nic společného.

5 3
možnosti

jaké pravicové strany máte na mysli? U moci teď totiž momentálně žádné nejsou (to, co nám vládne, jsou strany středové až levostředové)

4 3
možnosti

Správně uvádíte, že dnes vítězí bolševické manýry. A to nejen ve vládě a parlamentu -ale naprosto všude - na všech úřadech a institucích. Demokracie je jen formální a demagogie a ovlivňovánbí lidí pomocí medií je již docela šílené. Nemůže to skončit dobře. Alespoň určitě pro současný režim- ten již mele z posledního stejně jako dřívější systém od roku 1980. Co bude dál ? Diktatura a nebo demokracie- jiná možnost v současnosti není.

7 1
možnosti

Jiná možnost vlastně nikdy nebyla, nic mezí tím není. Tedy pokud nepočítáme období, kdy jsme tu měli demokratický centralismus.

0 1
možnosti

P79e34t22r 74S86k32á18c96e56l

11. 12. 2012 23:06

Dala by se situace shrnout tak, že skutečně u našich čelných představitelů dochází k projevům arogance a nadutosti, které se dají srovnat s úrovní téhož funkcionářů KSČ před rokem 1985. Potom se začali bát o svá korýtka. Pokud někdo s tímto nesouhlasí, odkazuji jen na drobnost - reportéři ČT se v době sjezdu ODS v Brně prošli s kamerou po parkovišti a vyptávali se majitelů drahých aut (delegátů sjezdu), jak přišli k tak originální registrační značce. Dokonce jeden z dotázaných se snažil udělat z diváků tupce, když tvrdil, že při přihlašování má každý možnost si vybrat podobnou značku. Chlapec mimo realitu.

Přitom takové manýry kritizoval jejich šéf pan Nečas, což mně připomnělo situaci před rokem 1985. Prostě vše tady bylo, ale již jsme poučeni a připraveni na přeměny. Bude líp.R^

4 0
možnosti

Bohužel, tento článek jenom ukazuje, jak mnozí dříve rozpočtově-odpovědné občani, mají plytké a mělké pravicové kořeny a víru ve VOLNÝ vše řesící TRH.

Nelíbí se mi nepevné postoje mých pravicových kolegů. Mnozí z nás nepochopili, že na oltář odpovědnosti, pracovitosti, odměňování úspěchu vyvolených je občas leccos obětovat. Žádná cizí oběť není velká, pokud ti nejlepší z nás nebudou razantně bohatnout, pokud možno bezpracně.

Ministr Kubice připravuje test loajality pravicovým postojům a již brzo zjišťujeme, že je mezi námi mnoho plevele.

Jak je možno použít "bolševický" s aktivitami této vlády ?

Tato vláda, děla situaci našich exekutorů, mnohých advokatů a jejich ideových souputníků, hanlivě urážených slove lichváři složitější a složitější. Zatímco většina z nás má míň a míň práce a pracovních přiležitostí, tak tito pravicoví světlonoši musí díky legislativní smršti naši vlády pracovat víc a víc. A ještě tady slyším slova rouhání na adresu teto 2x vymodlené vlády (2006 a 2010) !

1 7
možnosti

Bohužel bolševické manýry (nejen) naší vlady pokračovat i nadále. Dokud bude vládnout diktatura proletariátu pardon demokracie nebo-li bitva šarlatánů o hlasy idiotů jež naivně věří v Hobbesovskou propagandu nic se nezmění.

2 3
možnosti

ak chcete nieco vediet o bolsevickych manyrech, pridte na slovensko.

1 2
možnosti

J19a76n 36P39i19r46k84l

9. 12. 2012 10:27

Diskutující utekli od problému, který chce navrhnout Kubice. Každý se tady vykecává podle toho jakou má hubu. Dle zákona každý plnoletý musí nést odpovědnost sám za sebe a jeho lumpárny nemůže strkat stát na příbuzné, jak se o to snaží koumes pravičák nastrčit. Kdopak umožnil že darebáci mohou mít trvalé bydliště na obecních úřadech a teď chce problémy postrčit na příbuzné, aby podnikatelé = vymahači dluhů mohli svobodně podnikata pokračovat v okrádání dlužníků. A co když všichni zemřeli? Tak jim půjdou vykrást hroby?

6 1
možnosti

Píšete hlouposti, o kterých navíc můj blog opravdu nebyl... nejde totiž jen o nějaké darebáky. Na úřadě má trvalý pobyt hlášen i řada slušných lidí bez dluhů - jen proto, že žijí v podnájmu, kde jim majitel neumožní trvalý pobyt nahlásit. Ale ani u těch přece stát nemá právo nahlásit je mého domu. Třeba jen proto, že se s nimi už řadu let nestýkám kvůli osobním sporům apod. A je tam i řada dalších problematických situací, které se vůbec netýkají exekucí.

A navíc se to nesnaží "nastrčit koumes pravičák" - tím pokud vím Kubice fakt není

4 3
možnosti

Prostě udělají cokoliv, aby té exekuční a advokátní mafii co nejvíce usnadnili parazitování na naší společnosti a zvýšili její zisky, nějaký rozum, právo či zákony je naprosto nezajímají. Důležité je nakrást si co nejvíce a mít se dobře. Je to skvělý byznys pro bývalé politiky jako Langr, Němec a další, či manželky současných, např. ministra spravedlnosti.

O nedoplatku nikoho nemusí informovat, takže lup, z 10,-Kč vycucaných z prstu má advokát dle tarifu 10 000,- za sepsání platebního příkazu, tedy 10 minut práce. Šance bránit se je mizivá, doručujeme fikcí, je to bagatelní pohledávka atd. Pokud okamžitě nedojde k zaplacení, např. opět doručujeme fikcí do nikam, přijde si pro to exekutor s navýšením dalších skoro 10 000,-Kč. Pokud je opravdu dlužník bez prostředků, nevadí, budeme předpokládat a obereme rodinu.....

4 1
možnosti

Ale já v článku nebrojím proti exekutorům jako takovým, ale proti zvůli státu nakvartýrovat vám do byto v podstatě kohokoliv. A možnost exekuce je jen jedním z řady problémů, které by to přineslo.

2 4
možnosti
Foto

Naprostý souhlas! R^

Tenhle "geniální nápad" mi zcela vyrazil dech. To si snad dělají legraci... 

Je čas se zdravě naštvat a poslat ouřady do patřičných míst... Jako to například onehdá udělali Američani, když se jim fed. vláda snažila vnutit povinné občanské průkazy. Nikdy to neprošlo a vlna občanského rozhořčení nad tím návrhem dodnes spolehlivě odrazuje všechny autoritářské fantasmagoriky... 

Můj muž v ČR žije čtvrtým rokem a dodnes se mi nepodařilo mu vysvětlit, jak to tady funguje s exekucemi. Podezřívá mne z toho, že panikařím a vymýšlím si; prostě mu nejde do hlavy, že je tohe možné. Nechápe, jak může z padesátikorunového nedoplatku vzniknout desetitisícový dluh, a nechápe, že exekutor může zabavit cizí věc a nemít z toho nejmenší oplétačky...

A teď abych mu ještě vysvětlovala, že u nás doma s klidem může "úředně bydlet" nějaký člověk i přes náš nesouhlas... To prostě nepochopí...

9 0
možnosti

Pokud jde o způsob identifikace, tak mně to občanka vcelku nevadí. V USA se to nahrazuje pasem, řidičákem, bankovní kartou, pokud pracujete, musíte mít přidělené ID a.t.d. Ostatně pokud vám občanka vadí, tak ji zahoďte, spousta bezdomovců se bez ní obejde. Asi se s vámi nikdo na úřadech nebude bavit, ale jestli vám nevadí spát pod mostem a vybírat popelnice, tak se obejdete i bez úřadů.

1 1
možnosti

Tak tenhle Kubiceho nápad jsem zatím nezaregistroval. Kde bych jej našel? O co v něm ve skutečnosti jde?

Jinak, jak to souvisí s těmi komunisty či se svobodou cestování, na které nemám? To, co jste popsala (přistěhování nájemníka) přece už v 70. a 80. letech dávno neplatilo ... nebo jó?

Pokud by vláda Kubiceho úlet schválila, pak by jen potvrdila, co víme už dávno, tedy kromě Vás a modrých fanatiků - svoboda tu dávno není a až na první měsíce po r. 89 nokdy nebyla. Svoboda cestování o svobodě nic nevypovídá.

4 4
možnosti

Zkuste si prosím přečíst ještě jednou první větu mého blogu - pak bude vaše druhá otázka bezpředmětná.

Nevím, jak vy, ale já na rozdíl od svých prvních třiceti let života žiju od r. 89 svobodně. A jak píšu - věřím, že tenhle Kubiceho úlet vláda neschválí - už proto se ho snažím víc medializovat

3 2
možnosti

Řešení = nastěhujeme se do dolů. Důl vám nemůžou sebrat - důl je díra v zemi.

2 0
možnosti

P17a54v51e21l 19P18e51c63h

8. 12. 2012 22:41

Co když v té díře chytneš rheuma do kolenou, brachu?

1 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3392x
Mám ráda svou rodinu (manžela, děti i vnoučata), proto mě zajímá, co se kolem nás děje - a ráda bych alespoň svým názorem ovlivnila to, v jakém světě budou žít.
V diskusích mě najdete pod nickem Bára33

Seznam rubrik