Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

On ten povyk není kvůli odposlechům, jako takovým, ale kvůli tomu, že byli odposlouchávání přední evropští politici. Proč se těch odposlechů tak zastáváte? Opravdu jste přesvědčená, že taková A. Merkelová půjde klást někam na koleje bombu? ;-D Rv

3 1
možnosti

Jak už jsem psala - úkolem špionážních služeb VŠECH států je zjistit co nejvíc o komkoliv (čemkoliv) pro ně důležitém. Průšvih nespočívá v tom, že to dělají, ale v tom, když se na to přijde a začne se to přetrásat v médiích ;-D

1 0
možnosti
TB

Dámo, nejlépe, když se stanete otrokyní v nějakém lágru, tam pak budete mít bezpečí zajištěno přímo dokonalé. Nikdo se nedostane k vám a vy ven.

4 1
možnosti

Asi byste měl trochu zapracovat na logice myšlení...Co má "Lágr" společného se špionáží? Špioni byli, jsou a budou jak v demokratické, tak i v totalitní společnosti, takže podivovat se nad tím, že dělají svou práci, je normálním pokrytectvím. Ovšem lágry s otroky jsou pouze v totalitě... a pokud znáte mé blogy, tak jistě víte, že proti totalitním názorům vždy bojuju

1 0
možnosti
PV

Tak tento shit je na odstrel.Vite damo každý není submisivni jako vy a ja třeba opravdu nemam rad cizi rypak v mojo prdeli.Kapisto.

3 1
možnosti

V tom případě byste se měl odstěhovat kamsi mimo tuto planetu. Technologie lidstva se prostě dostala na takovou úroveň, že tomu nikdo nedokáže zabránit.

 Ano, mě se to taky nemusí líbit - ovšem ten článek nebyl o tom, zda je to dobré či špatné, ale o realitě a pokrytectví.

1 0
možnosti

I36v11o 24Ž44á53č24e32k

28. 10. 2013 21:44

Když proti terorismu bojujeme omezováním osobní svobody, tak teroristé vyhráli.

7 0
možnosti

Taky tím nejsem nadšená - jenže pokud bude existovat taková technika, která to umžňuje, tak se to prostě dít bude... děljaí to všechny státy - některé víc, jiné míň... jenže pouze Američani si svou hyperkorektností "vychovali" své Snowdeny a podobné - takže se to profláklo...Slovy Cimrmana - může se nám to nelíbit, můžeme protestovat, ale to je tak všechno, co s tím můžeme dělat :-)

1 0
možnosti
PJ

Šporková, Vy se domníváte, že jediným účelem toho šmírování je chránit celý svět před zlými teroristy?

2 1
možnosti

To se nedomnívám...jedním z účelů může být právě třeba ta hypotetická situace, co jsem popsala v blogu... Nejde o to špionáž a odposlechy nějak "hodnotit"  (ať už kladně či záporně), ale naučit se přijímat realitu...

1 1
možnosti
PK

P83a94v48e54l 48K80u22r13a79l

28. 10. 2013 21:30

Hlavní pointou tajné služby ovšem je aby byla TAJNÁ... Veřejnost se ani nemá dozvědět o tom že tajná služba existuje natož že sbírá nějaké údaje. (Což taky mimochodem znamená jejich totální zabezpečení před jakýmkoli použitím... v podstatě tajná služba nemá ty informace poskytovat prakticky nikomu koho se přímo netýkají... a to ani berňáku)

A co oči nevidí to srdce nebolí.

Tajná služba u které se vůbec prozradí to že existuje je zralá na rozpuštění a všichni její agenti na vyhazov.

A upřímně poprask politiků v Evropě není ani tak o tom že jsou odposloucháni... poprask je především o tom že tomu naše vlastní tajné služby nejsou schopné zabránit, a toho by tedy být schopné stoprocentě měli. Takže problém není v tom že nás USA zkouší odposlouchávat... co potřebujeme je vlastní tajná služba která jim v tom jednak bude aktivně bránit, a jednak bude odposlouchávat je a jejich občany.

Protože potencionální nepřátelé jsou všichni je třeba se snažit o všech vše vědět a před všemi vše utajit.

1 0
možnosti
LJ

Musel jsem dát karmu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3392x
Mám ráda svou rodinu (manžela, děti i vnoučata), proto mě zajímá, co se kolem nás děje - a ráda bych alespoň svým názorem ovlivnila to, v jakém světě budou žít.
V diskusích mě najdete pod nickem Bára33

Seznam rubrik