Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak může mít současná vláda bolševické manýry, když se její členové mezi sebou v prohlášeních předhánějí, kdo z nich je větší komunistobijec a svým odporem ke komunismu se zaklínají jako písmem svatým...

7 4
možnosti
PP

P74a22v82e87l 86P60e29c53h

8. 12. 2012 22:37

Vy se nejraději zaklínáte čím, pane?

?;-D

3 4
možnosti
KN

Máme příkladně pravicovou vládu,

sice je to taková trochu hard verze, trochu orientální, ale konečně řádná verze české pravice.

Konečně vím, co po čem mojí rozpočtově-odpovědní, moudří a uvědomělí spoluobčani toužili.

Myslím, že stát by se měl maximálně ořezat, všechny funkce outsorcovat, nejen exekuce, ale i soudy a policie např. Trh a soukromník UMÍ VŠECHNO LÉPE.

Stát by v žádném případě neměl překážet úspěšným podnikatelům s plackou na klopě, naopak vytvořit maximální podmínky. Podporuji tuto moudrou vládu a ještě moudřejšího ministra Kubice.

1 1
možnosti
JN

My máme pravicovou vládu?

3 1
možnosti
MP

Milá paní, žijeme v demokratické společnosti! Jak mají exekutoři vymáhat dluhy, když dlužník nedisponuje žádným majetkem? Takže teď mohou zabavit majetek majiteli bytu či nemovitosti, tudíž se zlepší vymahatelnost práva...;-D

3 5
možnosti

Milý pane, neřekla jsem v tomto článku ani slovo proti exekutorům - ale proti tomu, že stát vám může nakvartýrovat do bytu téměř kohokoliv. Představte si, že se rozvedete, máte v péči své děti, znovu oženíte - a za pár let je do vašeho bytu přihlášena vaše bývalá - protože její děti zde žijící jsou jejími nejbližšími příbuznými. Nemusí mít ani žádní dluhy - ale může se soudně domáhat toho, aby ve vašem bytě mohla bydlet, když tam má trvalý pobyt. To by vám nevadilo?

8 1
možnosti
MM

V podstatě souhlas. Ale vymahači nemohou nic!! Ti vám mohou vlézt tak akorát na záda. Pravomoci dané zákonem má jen exekutor.:-/

1 0
možnosti

vymahači nemohou nic? Jen vás "pro výstrahu" zmlátit, vymlátit okna, unést dítě ...

1 0
možnosti
MT

Timto rozhodnutim se DEFINITIVNE tato vlada zachovalal 100x HURE NEZ KOMUNISTE  pri konfiskaci majetku v 50-tych letech. A to tim, ze toto postihuje chude a chudsi lidi kteri chodi do prace a drzi tak tak hlavu nad vodou (zase diky teto vlade). Komuniste (i kdyz s tim nesouhlasim) konfiskovali majetky tem bohatym, obycejnych lidi se to netykalo narozdil od teto, zejmena posledni HRUZOVLADY kalouska a necase. Rv

7 2
možnosti
MP

Ono už z principu je nevhodné zkonfiskovat majetek někoho, koho potřebujete aby vám fandil a bojoval za vás.V

2 1
možnosti
Foto

Podle platných zákonů tím, že jste někde hlášena k trvalému pobytu vám nedává žádné právo v bytě bydlet, pokud s tím majitel bytu nesouhlasí. Do současné doby jsou  osoby bez domova hlášeny k trvalému pobytu na Magistrátu, Městském úřadu anebo na Obecním úřadu. Není znám případ, že by v kanceláři starosty tyto  osoby bivakovaly a že by jím tím vznikl právní nárok na bydlení na úřadě. Takže nechoďte do ulic, zachovejte klid a dejte si čípek na uklidnění.

5 3
možnosti
MT

Ale tady nejde o "právo v bytě bydlet" ale KONFISKACE majetku majitele nemovitosti, kvuli dluhu nekoho, kdo jim byl pridelen touto diktátorskou hrůzovládni masinerii ! Ten dluznik se tam nemusi ani ukazat a můze stale bydlet jinde a stale delat dluhy . . .

8 0
možnosti

M19í76l49a 56Š66u65l80a

8. 12. 2012 11:42

.. tady se řeší, jak se proti tomu bránit .. to asi těžko může nyní někdo  řešit, když neznáme znění toho návrhu (později zákona) .. tady jde o to, že tato zrůdnost může vůbec v dnešní době napadnout .. 

.. paní autorce velká karma R^ .. a jsou to bolševické manýry (a pak že Kubice byl disident a bojoval za svobodu :-P) ...

5 1
možnosti

M80í90l58a 81Š21u66l35a

8. 12. 2012 11:45

.. někoho napadnout ..

0 0
možnosti
JH

J45a50n 31H26l27e87d69í91k

8. 12. 2012 11:37

rázný politik by anuloval existenci bezdomovců obnovením zákona o domovské příslušnosti-- do obce,,  ne do určitého bytu. Obec, která osobu zná, by mu buď pomohla, nebo dala zavřít. Určitě by se nikdo nesměl potulovat městy a otravovat občany. Zmizely by všechny přístřešky s hromadami odpadků Problém, který líčíte poněkud pateticky----  by měl být řešen v televizi diskuzí mezi navrhovatelem a odpůrci, vše by se vysvětlilo !!

2 1
možnosti
Foto

Mám v podstatě technický dotaz. K vám tedy nahlásí někoho do bytu, ale to znamená, že pak automaticky musíte přece hradit za něj poplatek za odpad a všechny ty platby, které se rozpočítávají na osobu. 

A tuším, že ani není v tom návrhu napsáno,že úřady jsou povinny vám tento úřední úkon  nahlásit, takže by vám mohli začít narůstat dluhy, aniž o tom budete mít poněti. Takže to fakt musel vymyslet pan Kubice.

8 1
možnosti
JD

odpady platí každý na sebe, ne domácnost celkem

1 4
možnosti
VR

V70á96c62l67a56v 46R48o39d

8. 12. 2012 10:07

Opět překrucujete! Ty desítky tisíc lidí s pobytem na obecním úřadu v 99% nejsou bezdomovci a někde bydlí. Na úřad se nahlásili právě jen proto, aby utekli před svými závazky. Je od Vás nehoráznost obviňovat vládu z bolševických manýrů. Jedná se snad již o vládní návrh zákona?! RvRvRv

4 8
možnosti
Foto

R16o97m78a93n 83K43o27z81e43l

8. 12. 2012 10:28

To mám i v příbuzenstvu, že syn vzdálené tety má trvalé bydliště na úřadě, ačkoli jinak bývá střídavě mezi matkou a otcem. Nadělal dluhy při hraní automatů a podobně. I tak je ale pravda někde uprostřed - má na nepovedeného syna doplácet celá rodina?

5 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3392x
Mám ráda svou rodinu (manžela, děti i vnoučata), proto mě zajímá, co se kolem nás děje - a ráda bych alespoň svým názorem ovlivnila to, v jakém světě budou žít.
V diskusích mě najdete pod nickem Bára33

Seznam rubrik